Aanhanger-huren

4 tips voor als je kleiner gaat wonen

Mensen die kleiner gaan wonen doen dit om diverse redenen. Soms gaat dit samen met de financiële situatie of een verandering van de gezinssituatie. Wat de reden ook is, voor veel mensen betekent inleveren op je woonoppervlak dat je keuzes zal moeten maken. Waarschijnlijk kan je niet alles mee verhuizen of zal je je nieuwe plekje tactisch moeten gaan inrichten. Bij elke verhuizing moet je nagaan hoe je je spullen tactisch vervoert. Dit kan door een verhuisbedrijf of door zelf aan de slag te gaan door middel van aanhanger huren den haag. Tips voor het optimaal gebruik maken van de ruimte vindt je in deze blog.

#1: Weggooien

Aangezien de kans groot is dat al je spullen niet in een kleiner huis zullen passen is het verstandig om vooraf een selectie te maken. Vraag je bij alles wat thuis ligt te verfstoffen af of je het nog echt nodig hebt. Als dit niet het geval is kan je het product weggooien of beter nog, weggeven zodat iemand anders er blij van wordt. De kringloopwinkel is altijd blij met binnengebrachte spullen en als je nog mooie spullen hebt liggen kun je die natuurlijk ook nog altijd verkopen. 

#2: Benut de ruimte optimaal

Een kleinere ruimte vraagt om wat creativiteit. Je kunt namelijk door af en toe om te denken hele leuke ruimtes creëren. Een hele leuke manier om de ruimte te benutten is door in de hoogte te werken. Een slaapkamer met een hoog plafond biedt mooi uitkomt voor een vide waar je op kunt slapen.

#3: Multifunctioneel inrichten

Bij de aanschaf voor een bed kies je het liefste eentje die opbergruimte in het bed bezit, dit geldt tevens ook bij de aanschaf van een bank. Zo zijn er allemaal trucjes waarmee je met dezelfde hoeveelheid meubels minder ruimte nodig hebt. 

#4 Voldoende licht

Een kleine woning wordt door een gebrek aan licht al snel een donker hok. Veel natuurlijk lichtinval doet de ruimte gelijk groter en fijner aanvoelen. Zorg voor voldoende raamwerken in je huis. Door muren te vervangen in een glazen pui kan het licht toch toegang vinden tot meerdere ruimtes in het huis.

Aangezien een nieuwe kleinere inrichting gepaard gaat met behoorlijk wat vervoeren en verplaatsen van meubels helpt aanhanger huren rotterdam je met een bijpassende aanhanger. Zo kan je efficiënt de verhuizing door. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *