Auto rapport opvragen

Je bent al een tijdje op zoek naar een mooie occasion en hebt nu een tweedehands auto gevonden die helemaal aan jouw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Je bent zo blij met je vondst, dat je de koopovereenkomst het liefst direct ondertekent. Toch kun je dit beter niet doen. Om zeker te weten dat je een goede investering doet, vraag je namelijk eerst het auto rapport van de occasion in kwestie op.

Waarom een auto rapport opvragen?

In een auto rapport lees je niet alleen hoe oud een auto is, maar ook hoeveel eigenaren een auto heeft gehad, wat de laatst genoteerde tellerstand van een auto is en welke schade een auto in het verleden eventueel heeft geleden. Door een auto rapport door te lezen, kom je er vanzelf achter of een auto wel of niet van hoge kwaliteit is. Het rapport helpt je simpelweg te bepalen of je een auto wel of niet moet kopen.

Helaas zijn er nog altijd veel mensen die een miskoop doen bij het kopen van een tweedehands auto. Jij kunt voorkomen dat je een slechte investering doet door een auto rapport op te vragen.

Een auto rapport opvragen met kenteken

Het enige wat je nodig hebt om een auto rapport op te vragen, is het kenteken van de auto die je wil controleren. Je vult deze online in, je geeft aan wat jouw mailadres is en je krijgt je auto rapport in een mum van tijd in je inbox. Nu kun je direct achterhalen of je de occasion in kwestie wel of niet moet kopen.