Verslag van carstyling werkzaamheden Peter Willems

In 2018 ben ik begonnen met het sleutelen aan mijn auto. Ik ben altijd al iemand geweest graag in de weer met speelgoed, blokken, dingen maken. En met de auto is dat niet anders. Er is altijd iets wat beter kan zowel qua de performance van de auto als het uiterlijk van het oog wil ook wat.

Enfin, afgelopen maanden heb ik weer een paar nieuwe upgrades kunnen uitvoeren aan mijn Volkswagen. Specifiek heb ik nieuwe nieren laten aanbrengen aan de voorkant van de auto. Ik was hier al lange tijd op zoek naar want de nieren of de grill zoals ook wel genoemd wordt zit aan de voorkant van de auto en maakt dus voor een groot deel uit de look van de bolide. Enfin, ik vond uiteindelijk een zeer fraaie grill online, bij deze website. Precies op maat voor mijn VW model dus dat komt goed uit.

Daarbij nu we toch aan het winkelen zijn naar nieuwe auto onderdelen dacht ik, laat ik ook eens kijken voor betere verlichting. Misschien niet voor het uiterlijk van de auto maar wel zo veilig, ik woon namelijk midden in de polder en het is hier slecht verlicht dus goede verlichting is wel zo nodig in deze omstreken van Nederland. Gelukkig vond ik bij dezelfde site ook een geschikte set xenon verlichting, dus dat kwam goed uit dan bespaar ik tenminste op de verzendkosten.

Enfin, ik ben zeer tevreden over het eindresultaat met betrekking tot de nieuwe grill op de auto. Is echt als een facelift, maar dan voor de auto zeg maar. Een stoerder uiterlijk is zeker bereikt en zelfs op mijn werk krijg ik complimenten. De verlichting is een stuk scherper en adequaat voor de omstandigheden die ik eerder beschreef dus ook op dat vlak flinke stap vooruit kunnen zetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *